Magazin > VIP
683 ogledov

Bivšemu dekletu prepustil hišo

klemen bučan POP-TV-2
Klemen Bučan, voditelj oddaje Bitka parov, je pred kratkim tudi sam bil ljubezensko bitko.

"Imel sem punco, naredila sva hišo in šla narazen. Ker sem bil jaz tisti, ki sem manj vložil, jo je obdržala ona. Na srečo nisva imela otrok, da bi imeli še te skrbi. Hiša je hiša, ona nič ne ve. Ona mi je odplačala moj del, vse sva se lepo zmenila, brez sodišča. Z nekom si skupaj in misliš, da vse štima, a v nekem trenutku ugotoviš, da nista za skupaj. Tisto, kar skupaj naredita, je pa potem potrebno razdeliti. Če si ti dal manj in se tega zavedaš, se to lepo zmeni, lahko pa bi se še danes vlačila po sodiščih," je izdal Klemen, ki je že dve leti in pol srečen z novo ljubeznijo.

V resničnostni šov se sam ne bi prijavil, ga raje vodi, z veseljem pa poskusi marsikatero nalogo, ki jo naloži tekmovalcem. Le ščurkom se je odpovedal, a le za to, da jih ne bi zmanjkalo za tekmovalce.

Komentarjev 2
  • kapibara 08:52 23.marec 2016.

    Kaj pa v primeru, da se nepremičnina proda, in sta oba brez druge- na cesti.. Ponavadi ,ko gre zadeva na pol, je premalo, da si kupiš drugo... :-(

  • malonaokoli 08:08 23.marec 2016.

    tovrstne oddaje, me ne privlačijo, da bi jih gledal sorči... odločitev ob razhodu pa je bila modra odločitev, ga ni cegla ki bi bil vreden izgubljenih živcev. Škoda da tako ne postopajo vsi ločeni pari v Sloveniji. Nepremičnino prodat in ...prikaži več razdelit denar, če nimaš dovolj za odkup.