Bivši prepovedal priti na pogreb

Foto: Žurnal24 Hopper in Duffy sta se poročila leta 1996. (Foto: Flynet/JLP)
Dennis Hopper je Victorii Duffy, od katere se je med bojem s hudo boleznijo ločeval, prepovedal priti na pogreb.
Oglej si celoten članek

Dan pred pogrebom naj bi Hopperjev odvetnik Joe Manis stopil v stik z odvetniki Victorie Duffy in jim posredoval igralčevo zadnjo željo. "Kot veste, bodo mojega klienta pokopali v Novi Mehiki. Gospod Hopper svoji ženi prepoveduje, da bi se pogreba udeležila, prav tako pa si tega želi tudi njegova družina," je v pismu zapisal Hopperjev odvetnik.

Hopperjevo družino je šokirala novica, da se pogreba ne bo udeležila niti sedemletna Galen, ki se je Hopperju rodila v zakonu z Victorio. Odvetnik je Victorio prosil, naj deklico v spremstvu varuške pošlje z zasebnim letalom v Novo Mehiko. Hopperjevi prijatelji pravijo, da je Victoria popolnoma brez srca, saj naj bi v sporu glede Hopperjevega denarja najbolj trpelo sedemletno dekletce. "To je tragično. Galen je izgubila očeta, pa se ni smela udeležiti niti njegovega pogreba," je povedal eden izmed Hopperjevih prijateljev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.