Magazin > VIP
38 ogledov

Bivši prepovedal priti na pogreb

Hopper in Duffy sta se poročila leta 1996. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Dennis Hopper je Victorii Duffy, od katere se je med bojem s hudo boleznijo ločeval, prepovedal priti na pogreb.

Dan pred pogrebom naj bi Hopperjev odvetnik Joe Manis stopil v stik z odvetniki Victorie Duffy in jim posredoval igralčevo zadnjo željo. "Kot veste, bodo mojega klienta pokopali v Novi Mehiki. Gospod Hopper svoji ženi prepoveduje, da bi se pogreba udeležila, prav tako pa si tega želi tudi njegova družina," je v pismu zapisal Hopperjev odvetnik.

Hopperjevo družino je šokirala novica, da se pogreba ne bo udeležila niti sedemletna Galen, ki se je Hopperju rodila v zakonu z Victorio. Odvetnik je Victorio prosil, naj deklico v spremstvu varuške pošlje z zasebnim letalom v Novo Mehiko. Hopperjevi prijatelji pravijo, da je Victoria popolnoma brez srca, saj naj bi v sporu glede Hopperjevega denarja najbolj trpelo sedemletno dekletce. "To je tragično. Galen je izgubila očeta, pa se ni smela udeležiti niti njegovega pogreba," je povedal eden izmed Hopperjevih prijateljev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.