Bivši se boji za Hallino življenje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nekdanji partner Halle Berry, Gabriel Aubry, se boji, da bi igralko v Franciji zadela podobna tragična usoda kot princeso Diano.
Oglej si celoten članek

Igralka Halle Berry in njen bivši Gabriel Aubry se še vedno bojujeta za skrbništvo nad njuno hčerko Nahlo, trenutno pa se boj vije okoli tega, ali se sme igralka s hčerko preseliti v Francijo, kjer živi njen sedanji partner, Oliver Martinez. Halle je sicer kot razlog za selitev navedla manj agresivne paparace, saj so francoski zakoni do njih precej strožji kot ameriški. Vendar je Gabriel ob tem izrazil bojazen, da bi Halle doletela podobna usoda kot britansko princeso Diano, ki je leta 1997 v isti državi umrla v begu pred paparaci.

Hallin odvetnik je sicer na to odgovoril s pričanji francoskih odvetnikov, da niso njihovi sodniki nič kaj popustljivi do fotografov, ki zasledujejo zvezdnike, četudi v javnosti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.