Magazin > VIP
22 ogledov

Bivši se boji za Hallino življenje

Halle Berry FameFlynet
Nekdanji partner Halle Berry, Gabriel Aubry, se boji, da bi igralko v Franciji zadela podobna tragična usoda kot princeso Diano.

Igralka Halle Berry in njen bivši Gabriel Aubry se še vedno bojujeta za skrbništvo nad njuno hčerko Nahlo, trenutno pa se boj vije okoli tega, ali se sme igralka s hčerko preseliti v Francijo, kjer živi njen sedanji partner, Oliver Martinez. Halle je sicer kot razlog za selitev navedla manj agresivne paparace, saj so francoski zakoni do njih precej strožji kot ameriški. Vendar je Gabriel ob tem izrazil bojazen, da bi Halle doletela podobna usoda kot britansko princeso Diano, ki je leta 1997 v isti državi umrla v begu pred paparaci.

Hallin odvetnik je sicer na to odgovoril s pričanji francoskih odvetnikov, da niso njihovi sodniki nič kaj popustljivi do fotografov, ki zasledujejo zvezdnike, četudi v javnosti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.