Bizarni prizori: Igralec, ki so ga paparaci ujeli med varanjem, in žena stopila pred novinarje

Foto: Profimedia dominic west Foto: Profimedia dominic west Foto: Profimedia dominic west Foto: Profimedia dominic west Foto: Profimedia dominic west Foto: Profimedia dominic west Foto: Profimedia dominic west Foto: Profimedia dominic west Foto: Profimedia dominic west
V Rimu je poljubljal skoraj 20 let mlajšo kolegico.
Oglej si celoten članek

Dominic West, znan tudi iz serije Prevara, in njegova žena Catherine FitzGerald, s katero sta poročena deset let in imata štiri otroke, sta stopila pred novinarje in podala izjavo.

zasačen pri varanju Zasačen: Poročeni igralec v objemu 19 let mlajše zvezdnice

Igralca so le nekaj dni prej, in to brez poročnega prstana, ujeli v Rimu, kjer je v javnosti poljubljal svojo soigralko Lily James (posnetke najdete v galeriji). Prijatelj  FitzGeraldove je Mailonline povedal, da je bila igralčeva žena šokirana, saj je verjela, da je v srečnem zakonu.

Foto: Profimedia dominic west

Da je vse v redu, sta zakonca v torek poskušala prodati novinarjem. Stopila sta pred svojo hišo, se poljubila in novinarjem predala list, na katerem je pisalo, da je njun zakon trden in da sta še vedno skupaj.

Na vprašanja, kaj je z Lily počel v Rimu, West ni odgovoril.

Foto: Profimedia dominic west
Medijem ni ušlo, da je Catherine imela v roki robček, kot bi malo prej jokala, prav tako je bilo zanimivo, da je med fotografiranjem skrivala levo roko, kjer se sicer svetlika njen poročni prstan. West ga sicer tudi tokrat ni nosil. 

Foto: Profimedia dominic west

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.