Magazin > VIP
17558 ogledov

Bizarni prizori: Igralec, ki so ga paparaci ujeli med varanjem, in žena stopila pred novinarje

dominic west
1/9
Profimedia
V Rimu je poljubljal skoraj 20 let mlajšo kolegico.

Dominic West, znan tudi iz serije Prevara, in njegova žena Catherine FitzGerald, s katero sta poročena deset let in imata štiri otroke, sta stopila pred novinarje in podala izjavo.

dominic west zasačen pri varanju Magazin Zasačen: Poročeni igralec v objemu 19 let mlajše zvezdnice

Igralca so le nekaj dni prej, in to brez poročnega prstana, ujeli v Rimu, kjer je v javnosti poljubljal svojo soigralko Lily James (posnetke najdete v galeriji). Prijatelj  FitzGeraldove je Mailonline povedal, da je bila igralčeva žena šokirana, saj je verjela, da je v srečnem zakonu.

dominic west | Avtor: Profimedia Profimedia


Da je vse v redu, sta zakonca v torek poskušala prodati novinarjem. Stopila sta pred svojo hišo, se poljubila in novinarjem predala list, na katerem je pisalo, da je njun zakon trden in da sta še vedno skupaj.

Na vprašanja, kaj je z Lily počel v Rimu, West ni odgovoril.

dominic west | Avtor: Profimedia Profimedia

Medijem ni ušlo, da je Catherine imela v roki robček, kot bi malo prej jokala, prav tako je bilo zanimivo, da je med fotografiranjem skrivala levo roko, kjer se sicer svetlika njen poročni prstan. West ga sicer tudi tokrat ni nosil. 

dominic west | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.