Bizarno: Njene dojke so zdaj še večje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Martina Big sanja o veliki karieri, za katero je pripravljena narediti skorajda vse.
Oglej si celoten članek

Med drugim je 32-letna Nemka našla zdravnika, ki ji je vbrizgal tri injekcije peptida, ki stimulira nastanek melanina v koži, zaradi česar je Martina, ki se tudi z nemškimi novinarji pogovarjanja le še v angleščini, videti, kot bi se predolgo cvrla v solariju.

Foto: Profimedia martina big

Nekdanja stevardesa pa se sedaj lahko pohvali z največjimi dojkami v Evropi. Že prej je imela ogromne, tik pred božičem pa si je v vsadke vbrizgala še več fiziološke raztopine, je razkrila na Facebooku. "Všeč mi je, ko moje dojke postanejo še večje, okrogle in trde. Tokrat pa so se po posegu pojavile težave. Moje prsi so sedaj tako velike, da si v avtomobilu nisem mogla nadeti varnostnega pasu,“ je povedala 32-letnica, ki trdi, da ji ogromno oprsje razen pri obuvanju doslej ni povzročalo težav. Nosi posebne nedrčke za dodatno oporo, za hrbtenico in hrbet pa dela posebne vaje.

xxx

Martina, ki ji je že več lepotnih strokovnjakov pokazalo vrata, je očitno našla novega kirurga, saj je napovedala nove spremembe. Kakšne, še ni razkrila.

Za Nemko je sicer že 20 posegov na oprsju.

Foto: Profimedia martina big

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:38 16. Januar 2021.

    Zakaj so takšni posegi sploh dovoljeni. Tudi zdravnik bi moral.imeti prepoved.

  • 17:15 11. Januar 2021.

    Najboljša ponudba.Vsak mesec lahko privoščite več kot 30.000 dolarjev od vas doma, najbolj pa je zel0 zanimivo, da je del0 …

  • 08:06 11. Januar 2021.

    Psihiater bi bil pravi naslov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.