Magazin > Bizarno
17241 ogledov

Bizarno: Njene dojke so zdaj še večje

martina big Profimedia
Martina Big sanja o veliki karieri, za katero je pripravljena narediti skorajda vse.

Med drugim je 32-letna Nemka našla zdravnika, ki ji je vbrizgal tri injekcije peptida, ki stimulira nastanek melanina v koži, zaradi česar je Martina, ki se tudi z nemškimi novinarji pogovarjanja le še v angleščini, videti, kot bi se predolgo cvrla v solariju.

martina big | Avtor: Profimedia Profimedia

Nekdanja stevardesa pa se sedaj lahko pohvali z največjimi dojkami v Evropi. Že prej je imela ogromne, tik pred božičem pa si je v vsadke vbrizgala še več fiziološke raztopine, je razkrila na Facebooku. "Všeč mi je, ko moje dojke postanejo še večje, okrogle in trde. Tokrat pa so se po posegu pojavile težave. Moje prsi so sedaj tako velike, da si v avtomobilu nisem mogla nadeti varnostnega pasu,“ je povedala 32-letnica, ki trdi, da ji ogromno oprsje razen pri obuvanju doslej ni povzročalo težav. Nosi posebne nedrčke za dodatno oporo, za hrbtenico in hrbet pa dela posebne vaje.

I have great news :) I had a really big fill up (breast augmentation) just before Christmas :D I like it very much when...

Objavil/a Martina BIG - Malaika Kubwa dne Nedelja, 20. december 2020

Martina, ki ji je že več lepotnih strokovnjakov pokazalo vrata, je očitno našla novega kirurga, saj je napovedala nove spremembe. Kakšne, še ni razkrila.

Za Nemko je sicer že 20 posegov na oprsju.

martina big | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 5
  • anica00 12:38 16.januar 2021.

    Zakaj so takšni posegi sploh dovoljeni. Tudi zdravnik bi moral.imeti prepoved.

  • Avatar Patricia_Micco
    Patricia_Micco 17:15 11.januar 2021.

    Najboljša ponudba.Vsak mesec lahko privoščite več kot 30.000 dolarjev od vas doma, najbolj pa je zel0 zanimivo, da je del0 samo preveriti nekaj spletnih strani in nič drugega.TUKAJ ..... ❥❥❥❥❥❥❥ LovesMeetx.Com

  • Avatar Lion007
    Lion007 08:06 11.januar 2021.

    Psihiater bi bil pravi naslov.