Bizarno: To je Elon Musk odgovoril na vprašanje o sinovem imenu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Šef podjetja Tesla, Elon Musk, in pevka Grimes, sta se razveselila otroka.
Oglej si celoten članek

Elon Musk je na Twitterju sporočil, da je spet postal oče. S 16 let mlajšo kanadsko pevko, 32-letno Grimes, s katero je v zvezi od leta 2018, sta se razveselila sina. Na vprašanje uporabnikov Twitterja, kako je malčku ime, je Musk odgovoril: "X Æ A-12 Musk.“

Grimes, ki ji je v resnici ime Claire Boucher, je tako včeraj prvič postala mamica, Elonu pa se je v zakonu s pisateljico Justine Wilson rodilo šest sinov. Prvi, Nevada, je umrl, ko je bil star 10 tednov. Zanj je bila usodna smrt v zibki oziroma sindrom nenadne smrti  dojenčka (SNSD) . Leta 2004 se je par nato razveselil dvojčkov, dve leti pozneje pa še trojčkov. 

Grimes je marca spregovorila o nosečnosti. Povedala je, da se boji, da bi bil otrok tako "nor“, kot je to ona, nosečnost pa je označila za "vrsto tragedije“. "Čeprav gre za krasno izkušnjo, moraš kot ženska žrtvovati svoje telo in svobodo,“ je razložila svojo izjavo, a dodala, da je bila nosečnost načrtovana.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.