Magazin > VIP
2433 ogledov

Bizarno: To je Elon Musk odgovoril na vprašanje o sinovem imenu

elon musk, grimes Profimedia
Šef podjetja Tesla, Elon Musk, in pevka Grimes, sta se razveselila otroka.

Elon Musk je na Twitterju sporočil, da je spet postal oče. S 16 let mlajšo kanadsko pevko, 32-letno Grimes, s katero je v zvezi od leta 2018, sta se razveselila sina. Na vprašanje uporabnikov Twitterja, kako je malčku ime, je Musk odgovoril: "X Æ A-12 Musk.“

Grimes, ki ji je v resnici ime Claire Boucher, je tako včeraj prvič postala mamica, Elonu pa se je v zakonu s pisateljico Justine Wilson rodilo šest sinov. Prvi, Nevada, je umrl, ko je bil star 10 tednov. Zanj je bila usodna smrt v zibki oziroma sindrom nenadne smrti  dojenčka (SNSD) . Leta 2004 se je par nato razveselil dvojčkov, dve leti pozneje pa še trojčkov. 

Grimes je marca spregovorila o nosečnosti. Povedala je, da se boji, da bi bil otrok tako "nor“, kot je to ona, nosečnost pa je označila za "vrsto tragedije“. "Čeprav gre za krasno izkušnjo, moraš kot ženska žrtvovati svoje telo in svobodo,“ je razložila svojo izjavo, a dodala, da je bila nosečnost načrtovana.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.