Blagor vam, če imate ob sebi ljudi, rojene v tem znamenju

Foto: Profimedia
To je najbolj razumevajoče astrološko znamenje.
Oglej si celoten članek

Ljudje, ki so rojeni v znamenju ribi, imajo radi družbo, zato z lahkoto spoznavajo nove ljudi. So zelo empatični in čustveno se hitro odprejo. To jim pomaga pri tem, da so zelo razumevajoči. Celo uživajo v tem, da so lahko nekomu v oporo.
Tako kot raki in škorpijoni je njihovo zaznavanje sveta globoko. Težko sprejmejo stvari, ki jih ni lahko pojasniti, a so del življenja.

Boljših prijateljev od ljudi, ki so rojeni v tem znamenju, si ne bi mogli želeti. Potrebe oseb, ki so jim blizu, pogostokrat postavljajo pred svoje želje. So predani, sočutni, zanje nobena težava ni prevelika. Da bi pomagali svojim najbližjim, bi dali vse od sebe. Ribice so tudi zelo intuitivne. Težave zaznajo, še preden nastanejo.

Svoja čustva to znamenje ne zna skrivati. Svoji okolici bodo povedali, kako se počutijo. Ne bodite presenečeni, če vas bodo brez razloga presenetili z darilom. Od svoje vas v zameno pričakujejo le to, da ste iskreni. Komunikacija je zanje zelo pomembna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.