Magazin > Odnosi in prosti čas
2814 ogledov

Blagor vam, če imate ob sebi ljudi, rojene v tem znamenju

prijatelji, veselje, sreča
To je najbolj razumevajoče astrološko znamenje.

Ljudje, ki so rojeni v znamenju ribi, imajo radi družbo, zato z lahkoto spoznavajo nove ljudi. So zelo empatični in čustveno se hitro odprejo. To jim pomaga pri tem, da so zelo razumevajoči. Celo uživajo v tem, da so lahko nekomu v oporo.
Tako kot raki in škorpijoni je njihovo zaznavanje sveta globoko. Težko sprejmejo stvari, ki jih ni lahko pojasniti, a so del življenja.

Boljših prijateljev od ljudi, ki so rojeni v tem znamenju, si ne bi mogli želeti. Potrebe oseb, ki so jim blizu, pogostokrat postavljajo pred svoje želje. So predani, sočutni, zanje nobena težava ni prevelika. Da bi pomagali svojim najbližjim, bi dali vse od sebe. Ribice so tudi zelo intuitivne. Težave zaznajo, še preden nastanejo.

Svoja čustva to znamenje ne zna skrivati. Svoji okolici bodo povedali, kako se počutijo. Ne bodite presenečeni, če vas bodo brez razloga presenetili z darilom. Od svoje vas v zameno pričakujejo le to, da ste iskreni. Komunikacija je zanje zelo pomembna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.