Blair Murdochu hotel priznati seks z ženo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanji britanski premier Tony Blair naj bi hotel Rupertu Murdochu priznati, da ima razmerje z njegovo ženo, a sta mu Murdochovi hčerki to preprečili.
Oglej si celoten članek

Potem ko so tuji mediji novembra pisali o tem, da je za ločitev 82-letnega medijskega mogula Ruperta Murdocha od 44-letne žene Wendi Deng kirva njena afera z nekdanjim britanskim premierjem Tonyjem Blairom, Guardian zdaj poroča, da je hotel Blair Murdochu afero priznati.

Tony se je očitno čutil krivega, da se za njegovim hrbtom sestaja z Wendi, zato si je hotel olajšati dušo. A ravno ko mu je zadevo hotel razkriti, naj bi v sobo vstopili Murdochovi hčerki.

Blair in Murdoch sta bila dolga leta prijatelja, Murdoch mu je kot lastnik vplivnih britanskih časnikov The Sun in The Times tudi prek uredniških člankov odkrito pomagal, kar naj bi bil eden izmed ključnih razlogov za tri mandate trajajoč Blairov premierski položaj. Blair pa je postal celo boter Murdochove hčerke leta 2010, ko so jo krstili v reki Jordan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.