Magazin > VIP
43 ogledov

Blair Murdochu hotel priznati seks z ženo

Rupert Murdoch Wendi Deng Reuters
Nekdanji britanski premier Tony Blair naj bi hotel Rupertu Murdochu priznati, da ima razmerje z njegovo ženo, a sta mu Murdochovi hčerki to preprečili.

Potem ko so tuji mediji novembra pisali o tem, da je za ločitev 82-letnega medijskega mogula Ruperta Murdocha od 44-letne žene Wendi Deng kirva njena afera z nekdanjim britanskim premierjem Tonyjem Blairom, Guardian zdaj poroča, da je hotel Blair Murdochu afero priznati.

Tony se je očitno čutil krivega, da se za njegovim hrbtom sestaja z Wendi, zato si je hotel olajšati dušo. A ravno ko mu je zadevo hotel razkriti, naj bi v sobo vstopili Murdochovi hčerki.

Blair in Murdoch sta bila dolga leta prijatelja, Murdoch mu je kot lastnik vplivnih britanskih časnikov The Sun in The Times tudi prek uredniških člankov odkrito pomagal, kar naj bi bil eden izmed ključnih razlogov za tri mandate trajajoč Blairov premierski položaj. Blair pa je postal celo boter Murdochove hčerke leta 2010, ko so jo krstili v reki Jordan. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.