Blogerka lagala, da je na Baliju, tukaj je bila v resnici …

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Vsi so ji nasedli!
Oglej si celoten članek

Lepa švedska pevka in vlogerka Natalia Taylor je svoje sledilce lepo potegnila za nos. S svojo vrhunsko potegavščino, ki je zaokrožila svet, je želela pokazati, kako izmišljeno je lahko življenje na Instagramu. Posnela je serijo prelepih fotografij in objavljala vse o svojem luksuznem dopustu na Baliju, v resnici pa se je odpravila le čez cesto, v eno izmed trgovin s pohištvom Ikea. S fotografinjo sta na posnetkih namenoma pustili listke s cenami, a tega nihče od Nataliinih sledilcev ni opazil. 

Vlogerka se je na lažni podvig dobro pripravila, s telefonom je celo posnela videe iz spleta in jih objavljala v svojih Instagram zgodbah. Svojim sledilcem je s tem želela sporočiti naj ne verjamejo vsega, kar vidijo na spletu, saj si danes lahko kdorkoli si želiš biti. "Ljudje objavljajo fotografije iz počitnic, na katere se dodajo s pomočjo photoshopa ali pa na njih sploh niso oni," je med drugim povedala v svojem videu. Kako je v Ikei uprizarjala počitnice na Baliju, pa si lahko ogledate spodaj. Deluje povsem resnično, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • vec
    10:26 25. Februar 2020.

    zato bi moral naziv ki si ga ljudje sami nadenejo, BLOGERKA, INFLUENCER, MODNI GURU ipd. folk jemat z rezervo, v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.