Bo Madonna spet posvojila?

Foto: Žurnal24 Madonna si želi še eno malavijsko siroto. (Foto: Flynet)
Pop kraljica Madonna naj bi resno razmišljala, da bi posvojila še enega otroka. Tudi tokrat namerava svojega tretjega posvojenca pripeljati iz Malavija.
Oglej si celoten članek

Poleg hčerke Lourdes in sina Rocca ima Madonna še dva posvojenca, ki prihajata iz Malavija. Davida in Mercy Grace je posvojila v zadnjih dveh letih, zdaj pa naj bi zvezdnica razmišljala o še enem otroku iz te dežele.

 

Po besedah neimenovanih virov naj bi najmlajša Mercy Madonno že nekaj časa rotila za mlajšega bratca ali sestrico, s katerim bi se lahko igrala. Zvezdnica sicer trdi, da še ni pripravljena na nov naraščaj, a kljub temu že razmišlja o posvojitvi.

 

Sodeč po govoricah je 52-letna pevka že stopila v stik z malavijsko sirotišnico, ki jo namerava ob koncu leta tudi obiskati. Bližnji prijatelji so zato prepričani, da se bo Mercy za božič uresničila želja po bratcu ali sestrici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.