Magazin > VIP
31 ogledov

Bo Madonna spet posvojila?

Madonna si želi še eno malavijsko siroto. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Pop kraljica Madonna naj bi resno razmišljala, da bi posvojila še enega otroka. Tudi tokrat namerava svojega tretjega posvojenca pripeljati iz Malavija.

Poleg hčerke Lourdes in sina Rocca ima Madonna še dva posvojenca, ki prihajata iz Malavija. Davida in Mercy Grace je posvojila v zadnjih dveh letih, zdaj pa naj bi zvezdnica razmišljala o še enem otroku iz te dežele.

 

Po besedah neimenovanih virov naj bi najmlajša Mercy Madonno že nekaj časa rotila za mlajšega bratca ali sestrico, s katerim bi se lahko igrala. Zvezdnica sicer trdi, da še ni pripravljena na nov naraščaj, a kljub temu že razmišlja o posvojitvi.

 

Sodeč po govoricah je 52-letna pevka že stopila v stik z malavijsko sirotišnico, ki jo namerava ob koncu leta tudi obiskati. Bližnji prijatelji so zato prepričani, da se bo Mercy za božič uresničila želja po bratcu ali sestrici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.