Bo morala palača služiti z Georgeem?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Britanska kraljeva družina se menda spoprijema s hudimi finančnimi težavami.
Oglej si celoten članek

Tuji mediji poročajo, da kraljici Elizabeti II. primanjkuje denarja in da bodo morali začeti razmišljati o novih načinih, kako zaslužiti dodaten funt. Namiguje se celo, da palača razmišlja o tem, da bi organizirala oglede princa Georgea, ki bi jih seveda zaračunala. Govori se, da je kraljica velika zapravljivka in da je začela posegati tudi v družinske rezerve, zato bi bila to ena od rešitev. Trenutno kraljevo bogastvo naj bi bilo namreč najmanjše v vsej zgodovini njihovega vladanja.

Vendar pa kraljeva komentatorka CNN Victoria Arbiter pravi, da v palači ne bi nikoli na tak način izkoriščali malega princa. "To se ne bo zgodilo. Že pri fotografijah so zelo skopi in princ je komaj dopolnil šest mesecev," je dejala za portal Eonline.com.

Arbiterjeva kljub temu ni zanikala, da je Buckinghamska palača v škripcih, saj je dodala: "Kraljica je vedno odprta za nove načine, kako varčevati; njeni svetovalci ji bodo dali veliko predlogov."

Palača tega še ni komentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.