Magazin > VIP
46 ogledov

Bo morala palača služiti z Georgeem?

Kate Middleton Reuters
Britanska kraljeva družina se menda spoprijema s hudimi finančnimi težavami.

Tuji mediji poročajo, da kraljici Elizabeti II. primanjkuje denarja in da bodo morali začeti razmišljati o novih načinih, kako zaslužiti dodaten funt. Namiguje se celo, da palača razmišlja o tem, da bi organizirala oglede princa Georgea, ki bi jih seveda zaračunala. Govori se, da je kraljica velika zapravljivka in da je začela posegati tudi v družinske rezerve, zato bi bila to ena od rešitev. Trenutno kraljevo bogastvo naj bi bilo namreč najmanjše v vsej zgodovini njihovega vladanja.

Vendar pa kraljeva komentatorka CNN Victoria Arbiter pravi, da v palači ne bi nikoli na tak način izkoriščali malega princa. "To se ne bo zgodilo. Že pri fotografijah so zelo skopi in princ je komaj dopolnil šest mesecev," je dejala za portal Eonline.com.

Arbiterjeva kljub temu ni zanikala, da je Buckinghamska palača v škripcih, saj je dodala: "Kraljica je vedno odprta za nove načine, kako varčevati; njeni svetovalci ji bodo dali veliko predlogov."

Palača tega še ni komentirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.