Bo Rooney ostal brez žene?

Foto: Žurnal24 Wayne Coleen Rooney
Potem ko je v javnost prišla novička, da je britanski nogometaš Wayne Rooney svojo ženo Coleen večkrat prevaral s prostitutko, mu soproga zdaj grozi, da ga bo zapustila.
Oglej si celoten članek

Čeprav je na začetku kazalo, da Coleen resno premišljuje, da bi Waynu oprostila večkratno nezvestobo, se zdaj vse bolj nagiba v drugo smer.

 

Wayne jo je namreč bolj kot s skoki čez plot razjezil z besedami, s katerimi se ji je opravičil. Dejal je, da škandal s prostitutko ni nič takšnega. "Wayne dejansko misli, da je njegova nezvestoba nekaj povsem običajnega, Coleen je celo dejal, da so moški pač moški," je razkril vir.

 

24-letna zvezdnica je možu en skok čez plot že oprostila, in sicer leta 2004, ko se je prav tako zabaval s prostitutko. Ravno zato so njeni prijatelji prepričani, da tokrat ne bo popustila. "Vsak trenutek lahko vzame njunega sina in odide skozi vrata."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.