Magazin > VIP
20 ogledov

Bo Rooney ostal brez žene?

Wayne Coleen Rooney Žurnal24 main
Potem ko je v javnost prišla novička, da je britanski nogometaš Wayne Rooney svojo ženo Coleen večkrat prevaral s prostitutko, mu soproga zdaj grozi, da ga bo zapustila.

Čeprav je na začetku kazalo, da Coleen resno premišljuje, da bi Waynu oprostila večkratno nezvestobo, se zdaj vse bolj nagiba v drugo smer.

 

Wayne jo je namreč bolj kot s skoki čez plot razjezil z besedami, s katerimi se ji je opravičil. Dejal je, da škandal s prostitutko ni nič takšnega. "Wayne dejansko misli, da je njegova nezvestoba nekaj povsem običajnega, Coleen je celo dejal, da so moški pač moški," je razkril vir.

 

24-letna zvezdnica je možu en skok čez plot že oprostila, in sicer leta 2004, ko se je prav tako zabaval s prostitutko. Ravno zato so njeni prijatelji prepričani, da tokrat ne bo popustila. "Vsak trenutek lahko vzame njunega sina in odide skozi vrata."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.