Bo ta igralka igrala Samantho v Seks v mestu?

Foto: Profimedia seks v mestu
Seksi že je, vendar … Ali je prava za Samantho?
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Sofia Vergara Igralka Kim Catrall pravi, da ni tista, ki zaustavlja snemanje novega filma Seks v mestu. Snemanje bi se moralo začeti že lansko leto septembra. Pravi, da bi rada delala stvari, ki jo osrečujejo in da vloga seksi Samanthe Jones ni ena od teh stvari.

"Sofia Vergara je ena od mnogih fantastičnih igralk, ki bi lahko Samantho upodobile na svoj način," je povedala 51-letna Kim, ki je v pogovorni oddaji razkrila, da je vloga Samanthe ne osrečuje in da se je prav zaradi legendarne zapeljivke ločila z možem: "Seks v mestu mi je uničil zakon."

Kim pravi, da že več kot eno leto nenehno ponavlja, da ne bo sodelovala v novem filmu, ki ga imajo producenti v planu: "In čeprav to ponavljam že nekaj časa, sem zdaj kar na enkrat jaz diva, ker nočem sodelovati."

Seks v mestu Kaj se lahko naučimo od Samanthe iz serije Seks v mestu?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.