Magazin > VIP
249 ogledov

Kaj se lahko naučimo od Samanthe iz serije Seks v mestu?

seks v mestu Profimedias
Samantha Jones iz serije Seks v mestu, ki jo je upodobila Kim Cattrall, je že od prve epizode dalje dvigala prah. Samozavestna nimfomanka brez dlake na jeziku je bila mnogim trn v peti, veliko žensk pa je v njej videlo vzornico. In to z razlogom. Preberite, kaj se lahko od Samanthe naučimo.

1. Samozavest je najmočnejše orožje žensk

Glavo pokonci. Za nikogar se ne spreminjajte. Močne in odločne ženske se zavedajo svojih sposobnosti in so pravi blagoslov za ta svet.

2. Nič ni narobe, če se imate rade

"Imam te rada, a sebe imam še bolj,“ je eden najbolj slavnih stavkov, ki jih je Samantha izrekla v šovu. Ženska svojih želja ne sme zanemarjati.

3. Iz napak se je treba nekaj naučiti

Ko vašo dobroto nekdo izkoristi prvič, je to njegova napak, ko jo izkoristi drugič, pa vaša ...

4. Leta so samo številka

Za nov posel ali ljubezen nikoli ne boste prestari!

5. Uživajte v seksu

Ne sramujte se, če v seksu uživate. Prepustite se strasti! Prijateljstvo je pomembnejše od partnerja. Edina, ki v seriji nikogar ni obsojala, je bila Samantha. Ona je bila tudi prva, ki ji je Carrie zaupala, da je prevarala Aidana. Za Samantho je bilo tudi značilno, da svojih prijateljic nikoli ni zanemarjala.

7. Povejte svoje mnenje

Ne glede na vse – bodite iskreni do sebe in do drugih!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.