Bo ta pesem letos zmagala na Evroviziji?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Takoj se je zavihtela na prvo mesto stavnic.
Oglej si celoten članek

Po prvih odzivih na že objavljene pesmi, ki bodo letos tekmovale na Evroviziji, najbolje kaže predstavniku Švice, Gjon's Tears. Mladenič se je s skladbo  “Tout l’univers” uvrstil na prvo mesto stavnic. Kar 57 odstotkov jih namreč meni, da bomo Eurosong 2022 spremljali iz Švice.

Kot je povedal 22-letnik, želi s pesmijo ljudem vliti novega upanja. "Še zlasti v teh covid včasih je težko videti, kaj nas čaka, ker smo preveč vpeti v trenutno situacijo. Mislim, da bi morali razmisliti, kaj bi radi počeli po tem obdobju, kakšne so naše sanje. Imamo le eno življenje. Treba ga je živeti. To je sporočilo te pesmi.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:33 16. Marec 2021.

    Ma to je pa res za bruhat. Tip je slaba kopija Vitasa in Dimasha. Kdor je tegale uvrstil na top …

  • 13:44 16. Marec 2021.

    Stvar okusa, zame je prevec groteskna.

  • 10:39 16. Marec 2021.

    Morda je sporočilo pesmice globoko in tudi video udari na čustva, ampak ta falzet je pa obupen. Le kdo hoče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.