Magazin > Film & Glasba & TV
10945 ogledov

Bo ta pesem letos zmagala na Evroviziji?

Gjon's Tears Youtube
Takoj se je zavihtela na prvo mesto stavnic.

Po prvih odzivih na že objavljene pesmi, ki bodo letos tekmovale na Evroviziji, najbolje kaže predstavniku Švice, Gjon's Tears. Mladenič se je s skladbo  “Tout l’univers” uvrstil na prvo mesto stavnic. Kar 57 odstotkov jih namreč meni, da bomo Eurosong 2022 spremljali iz Švice.

Kot je povedal 22-letnik, želi s pesmijo ljudem vliti novega upanja. "Še zlasti v teh covid včasih je težko videti, kaj nas čaka, ker smo preveč vpeti v trenutno situacijo. Mislim, da bi morali razmisliti, kaj bi radi počeli po tem obdobju, kakšne so naše sanje. Imamo le eno življenje. Treba ga je živeti. To je sporočilo te pesmi.“

Komentarjev 3
  • caius_mai 19:33 16.marec 2021.

    Ma to je pa res za bruhat. Tip je slaba kopija Vitasa in Dimasha. Kdor je tegale uvrstil na top mesto na letošnjem evrosongu je pa očitno gluh ali pa pod vplivom norih gob.

  • Avatar Maja Kajza
    marelica 13:44 16.marec 2021.

    Stvar okusa, zame je prevec groteskna.

  • Kirka 10:39 16.marec 2021.

    Morda je sporočilo pesmice globoko in tudi video udari na čustva, ampak ta falzet je pa obupen. Le kdo hoče poslušati cvilečega moškega? Ana Soklič je zanj mojstrica in tudi naša pesem gre v uho (vsaj , ko jo poslušaš ...prikaži večš 4. ali 5-ič). Če bo gornja pesem zmagala, je še enkrat potrjeno, da je Pesem Evrovizije navadna kuhinja in kot majhen narod nimamo kaj početi tam, saj ne bi zmagali niti s Tino Turner.