Bo Trump za vedno izbrisan tudi iz kultnega filma?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Američani zahtevajo svojevrstno kazen …
Oglej si celoten članek

Potem ko so Trumpovi sledilci vdrli v Kapitol in je Twitter dokončno ugasnil njegov profil, so se oboževalci filma Sam doma odločili, da bodo dali vse od sebe v boj proti Trumpu, in sicer tako ,da bodo dosegli, da ga digitalno odstranijo iz filma Sama doma 2.

Twitter je že v svoji razlagi dal vedeti, da je bil njegov profil zaprt zaradi velike možnosti, da "druge spodbudi k ponovitvi tega, kar se je zgodilo" v Washingtonu. Račun naj bi mu ponovno aktivirali po 20. januarju, ko bo prisegel Joe Biden. Po drugi strani pa ni povsem jasno, kaj nameravajo ljubitelji filma doseči z odstranitvijo Trumpa iz prizora, a takšna je njihova želja. Režiser Chris Columbus je nekoč sicer povedal, da se je ameriški predsednik "na silo" pojavil v filmu. Trump je imel tovrstno prošnjo za vse filme, ki so bili posneti v kateri izmed njegovih nepremičnin.

Trump pa s tem ne bi bil prvič izbrisan iz filma. Kanadska CBC je pred dvema letoma iz filma namreč odstranila osem minut prizorov, vključno s to sceno, Trumpu pa se je takrat na to odzval na Twitterju: "Zdi se mi, da Justinu T. ni všeč, da sem ga prisilil, da plača Nato in trgovinski sporazum."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.