Magazin > VIP
1129 ogledov

Bo Trump za vedno izbrisan tudi iz kultnega filma?

Donald Trump Youtube
Američani zahtevajo svojevrstno kazen …

Potem ko so Trumpovi sledilci vdrli v Kapitol in je Twitter dokončno ugasnil njegov profil, so se oboževalci filma Sam doma odločili, da bodo dali vse od sebe v boj proti Trumpu, in sicer tako ,da bodo dosegli, da ga digitalno odstranijo iz filma Sama doma 2.

Twitter je že v svoji razlagi dal vedeti, da je bil njegov profil zaprt zaradi velike možnosti, da "druge spodbudi k ponovitvi tega, kar se je zgodilo" v Washingtonu. Račun naj bi mu ponovno aktivirali po 20. januarju, ko bo prisegel Joe Biden. Po drugi strani pa ni povsem jasno, kaj nameravajo ljubitelji filma doseči z odstranitvijo Trumpa iz prizora, a takšna je njihova želja. Režiser Chris Columbus je nekoč sicer povedal, da se je ameriški predsednik "na silo" pojavil v filmu. Trump je imel tovrstno prošnjo za vse filme, ki so bili posneti v kateri izmed njegovih nepremičnin.

Trump pa s tem ne bi bil prvič izbrisan iz filma. Kanadska CBC je pred dvema letoma iz filma namreč odstranila osem minut prizorov, vključno s to sceno, Trumpu pa se je takrat na to odzval na Twitterju: "Zdi se mi, da Justinu T. ni všeč, da sem ga prisilil, da plača Nato in trgovinski sporazum."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice