Bobbi Kristina pred nesrečo jemala droge

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Preden so jo nezavestno našli v kopalni kadi, je Bobbi Kristina vzela kokain, heroin in xanax, zdravilo, ki zmanjšuje strah in paniko.
Oglej si celoten članek

Bobbi Kristina Brown, ki že skoraj mesec dni v umetni komi leži v bolnišnici, se v jutru, preden so jo nezavestno našli v kopalni kadi, prepovedanim substancam ni mogla upreti, so pokazala nova poročila. 21-letnica naj bi sicer v mesecu pred nesrečo redno jemala heroin, kokain in xanax, zdravilo, ki zmanjšuje strah in paniko, so za People potrdili viri. "Kako suha je postala, je dober pokazatelj za to,“ meni eden od njih. "To dekle se je zelo trudilo, toda sama sebi ni bila v dovolj veliko podporo. Še vedno se je soočala z veliko žalostjo po smrti svoje matere.“

Bobbi Kristina naj bi se z zlorabo prepovedanih substanc srečala že pri 17 letih, ko so jo med domnevnim jemanjem kokaina tudi fotografirali. Pred tragedijo, ki jo je doletela konec prejšnjega meseca, naj bi za droge na teden porabila več kot 4000 evrov.

Hčerko pokojne Whitney Houston so 31. januarja letos pripeljali v bolnišnico, kjer je še vedno v umetni komi, njeni možgani pa ne delujejo. Zdravniki so ji 17. februarja odstranili cevke za dihanje in ji odprli neposredno dihalno pot skozi sapnik, zaradi česar morda ne bo mogla nikoli več govoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.