Magazin > VIP
51 ogledov

Bobbi Kristina pred nesrečo jemala droge

Bobbi Kristina FameFlynet
Preden so jo nezavestno našli v kopalni kadi, je Bobbi Kristina vzela kokain, heroin in xanax, zdravilo, ki zmanjšuje strah in paniko.

Bobbi Kristina Brown, ki že skoraj mesec dni v umetni komi leži v bolnišnici, se v jutru, preden so jo nezavestno našli v kopalni kadi, prepovedanim substancam ni mogla upreti, so pokazala nova poročila. 21-letnica naj bi sicer v mesecu pred nesrečo redno jemala heroin, kokain in xanax, zdravilo, ki zmanjšuje strah in paniko, so za People potrdili viri. "Kako suha je postala, je dober pokazatelj za to,“ meni eden od njih. "To dekle se je zelo trudilo, toda sama sebi ni bila v dovolj veliko podporo. Še vedno se je soočala z veliko žalostjo po smrti svoje matere.“

Bobbi Kristina naj bi se z zlorabo prepovedanih substanc srečala že pri 17 letih, ko so jo med domnevnim jemanjem kokaina tudi fotografirali. Pred tragedijo, ki jo je doletela konec prejšnjega meseca, naj bi za droge na teden porabila več kot 4000 evrov.

Hčerko pokojne Whitney Houston so 31. januarja letos pripeljali v bolnišnico, kjer je še vedno v umetni komi, njeni možgani pa ne delujejo. Zdravniki so ji 17. februarja odstranili cevke za dihanje in ji odprli neposredno dihalno pot skozi sapnik, zaradi česar morda ne bo mogla nikoli več govoriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.