Bobby bo pomagal Whitney

Foto: Žurnal24 Whitney Houston Bobby Brown
Nekdanji mož Whitney Houston Bobby Brown za njene težave z drogami krivi sam sebe.
Oglej si celoten članek

Prijatelji in člani družine se zavedajo, da ima pevka Whitney Houston še vedno velike težave s trdimi drogami, zato je njen nekdanji mož, Bobby Brown, skoval nov načrt. Pevko Janet Jackson, ki je imela podobne izkušnje z drogami pri svojem pokojnem bratu Michaelu, bo prosil za pomoč, je povedal vir za tabloid The Enquirer.

"Skupaj sta leta jemala droge, a Bobby je sedaj čist in vidi, da mora Whitney pomagati pri zasvojenosti. Za kar se dogaja z njo, krivi sebe in pravi, da bi ji moral pomagati že dolgo nazaj,"
je še povedal vir. Bobby je premagal odvisnost od drog in alkohola, po navedbah vira pa ga je za pomoč materi zaprosila njuna sedemnajstletna hčerka Bobbi Kristina.

47-letna pevka je priznala, da se je prvič srečala z drogami leta 1992, ko sta se z Bobbyjem poročila. Lani je v pogovorni oddaji Oprah Winfrey priznala, da sta kadila marihuano in vdihavala kokain.

Bobby bo za pomoč nekdanji ženi, od katere se je ločil pred tremi leti, prosil še njeno mati Cissy, sestrično Dionne Warwick, glasbenika Clivea Davisa in igralca Denzela Washingtona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.