Magazin > VIP
30 ogledov

Bobby bo pomagal Whitney

Whitney Houston Bobby Brown Žurnal24 main
Nekdanji mož Whitney Houston Bobby Brown za njene težave z drogami krivi sam sebe.

Prijatelji in člani družine se zavedajo, da ima pevka Whitney Houston še vedno velike težave s trdimi drogami, zato je njen nekdanji mož, Bobby Brown, skoval nov načrt. Pevko Janet Jackson, ki je imela podobne izkušnje z drogami pri svojem pokojnem bratu Michaelu, bo prosil za pomoč, je povedal vir za tabloid The Enquirer.

"Skupaj sta leta jemala droge, a Bobby je sedaj čist in vidi, da mora Whitney pomagati pri zasvojenosti. Za kar se dogaja z njo, krivi sebe in pravi, da bi ji moral pomagati že dolgo nazaj,"
je še povedal vir. Bobby je premagal odvisnost od drog in alkohola, po navedbah vira pa ga je za pomoč materi zaprosila njuna sedemnajstletna hčerka Bobbi Kristina.

47-letna pevka je priznala, da se je prvič srečala z drogami leta 1992, ko sta se z Bobbyjem poročila. Lani je v pogovorni oddaji Oprah Winfrey priznala, da sta kadila marihuano in vdihavala kokain.

Bobby bo za pomoč nekdanji ženi, od katere se je ločil pred tremi leti, prosil še njeno mati Cissy, sestrično Dionne Warwick, glasbenika Clivea Davisa in igralca Denzela Washingtona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.