Bobby Kennedy ukradel bratove možgane

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kot razkriva nova knjiga, naj bi Robert Kennedy ukradel možgane svojega brata, predsednika ZDA Johna F. Kennedyja.
Oglej si celoten članek

Avtor knjige End of Days: The Assassination of John F. Kennedy, James Swanson, piše, da so po obdukciji izginili možgani predsednika Johna F. Kennedyja. Ti so bili shranjeni v jekleni posodi v prostorih tajne službe, mu je izdal nekdanji generalni državni tožilec Ramsey Clark, ki je tudi razkril, da so med preiskavo našli veliko dokazov, ki pričajo o tem, da jih je odnesel Kennedyjev brat Robert, pri kraji pa naj bi mu pomagala njegova asistentka Angie Novello.

Swanson sicer ne verjame, da so bili možgani ukradeni, ker so poskušali prikriti resnico o atentatu. Gre za bratsko ljubezen, je prepričan avtor. "Moj zaključek je, da je možgane ukradel Robert Kennedy, a ne zato, ker bi želel prikriti dokaze o zaroti, ampak morda zato, da bi prekril dokaze o Johnovi bolezni ali številu zdravil, ki jih je užival predsednik,“ piše Swanson.

Knjiga bodo v ZDA začeli prodajali 12. novembra, 10 dni pred 50. obletnico Kennedyeve smrti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.