Magazin > VIP
39 ogledov

Bobby Kennedy ukradel bratove možgane

Kennedyja so ubili 22. novembra 1963. (Foto: Wikipedia) Žurnal24 main
Kot razkriva nova knjiga, naj bi Robert Kennedy ukradel možgane svojega brata, predsednika ZDA Johna F. Kennedyja.

Avtor knjige End of Days: The Assassination of John F. Kennedy, James Swanson, piše, da so po obdukciji izginili možgani predsednika Johna F. Kennedyja. Ti so bili shranjeni v jekleni posodi v prostorih tajne službe, mu je izdal nekdanji generalni državni tožilec Ramsey Clark, ki je tudi razkril, da so med preiskavo našli veliko dokazov, ki pričajo o tem, da jih je odnesel Kennedyjev brat Robert, pri kraji pa naj bi mu pomagala njegova asistentka Angie Novello.

Swanson sicer ne verjame, da so bili možgani ukradeni, ker so poskušali prikriti resnico o atentatu. Gre za bratsko ljubezen, je prepričan avtor. "Moj zaključek je, da je možgane ukradel Robert Kennedy, a ne zato, ker bi želel prikriti dokaze o zaroti, ampak morda zato, da bi prekril dokaze o Johnovi bolezni ali številu zdravil, ki jih je užival predsednik,“ piše Swanson.

Knjiga bodo v ZDA začeli prodajali 12. novembra, 10 dni pred 50. obletnico Kennedyeve smrti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.