Bobnanje za vitkost

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Drums alive. Nova vadba za ljubitelje divjih ritmov.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji glasbe in ritmov lahko od letos dobro telesno pripravljenost ohranjajo z vadbo drums alive, ki združuje elemente aerobike in bobnanja.

Vadba poteka v skupinah, udeleženci pa s paličicama med izvajanjem različnih gibov v ritmu glasbe udarjajo po veliki napihljivi vadbeni žogi. Idealna je za tiste, ki uživajo v glasbi in plesu, primerna pa je tudi za starejše in za ljudi z gibalnimi ovirami, saj jo je možno prilagoditi tudi za izvajanje sede. Z rednimi treningi drums alive boste izboljšali koordinacijo, orientacijo, spomin in zbranost, obenem pa se boste sprostili.

Za zdaj vadbo pri nas ponujajo le v Ljubljani, kjer boste za štiri obiske na mesec odšteli 20 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.