Bode Miller: Po tragediji končno lepa novica

Foto: Epa
Foto: Epa
Bode in Morgan Miller sta postala starša.
Oglej si celoten članek

Nekdanji smučar Bode Miller in njegova žena Morgan, nekdanja profesionalna odbojkarica na pesku, sta spet postala starša. Morgan je v petek rodila dečka. Par, ki se je poročil leta 2012, ima še sina Nasha, Bode pa je v zakon pripeljal hčer Neesyn (10) in sina Samuela (5).

Srce parajoče Millerjeva delila zadnji trenutek hčerkinega življenja

Zakonca Miller sta letos doživela veliko tragedijo. Njuna 19-mesečna hčerka Emeline se je junija utopila v bazenu sosedov. Malčica se je med zabavo izmuznila skozi zadnja vrata in padla v vodo. Kot je pozneje povedala njena mama, je bila v vodi maksimalno 30 sekund. Umrla je naslednji dan.

»Nikoli si ne bi mislila, da bova doživela takšno bolečino. Njena ljubezen, njena luč, njen duh ne bodo nikoli pozabljeni. Najina mala deklica je ljubila življenje,« je takrat zapisal nekdanji smučar.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.