Šport > Zimski športi
15592 ogledov

Millerjeva delila zadnji trenutek hčerkinega življenja

bode miller morgan beck Epa Morgan Beck in Bode Miller.
Hčerka enega največjih zvezdnikov alpskega smučanja je umrla v tragični nesreči.

V teh dneh minevata dobra dva meseca od tragične smrti 19-mesečne Emeline Grier Miller, hčerke dvakratnega zmagovalca svetovnega pokala in nekdanjega olimpijskega prvaka Bodeja Millerja.

Bode Miller Žalostno Magazin Bode Miller spregovoril o hčerkini smrti

Zakonca Miller sta se tistega usodnega popoldnega udeležila sosedove zabave. V trenutku nepozornosti je njuna hčerka brez nadzora odtavala na dvorišče in se utopila v bazenu. Ko je mama Morgan Beck zagledala priprta vrata, ki vodijo za hišo, so se v njej porodile zle slutnje.

"Srce se mi je ustavilo. Odprla sem vrata in plavala je v bazenu. Skočila sem noter," je grozljive trenutke opisala Morgan, ki je hčerki nudila umetno dihanje, sosed pa je poklical reševalce. Na žalost otroka niso mogli rešiti.

bode miller Grozljivo Šport Podrobnosti tragične smrti Millerjeve hčerke

31-letna Morgan je dobra dva meseca po nesreči s svetom delila fotografijo hčerkinih zadnjih trenutkov, s katero želi ljudi ozavestiti o nevarnostih, ki vsakodnevno prežijo na njihove otroke. Nazorna fotografija prikazuje obupano mamo, ki hčerko drži v naročju, medtem ko ji poskušajo zdravniki rešiti življenje.

"Želim si, da bi te lahko držala vsaj še en dan, do takrat pa še naprej deluj skozi mene in mi daj moč, da ozaveščam. Ko sem te držala, sem ti dejala, da lahko še vedno spremeniš svet, da lahko premikaš gore. Vsak korak naprej je zaradi tebe in Levija. Na tem svetu bo za vedno ostala tvoja sled. Rada te imam, punčka moja," je zapisala skrušena mati.

Komentarjev 4
  • KojotFranci 10:12 26.avgust 2018.

    Ona ne more več zavrteti časa nazaj, kdo drug pa s svojim otrokom ta čas še ima in morda potrebuje opomin, da ti pozornost pri tako majhnem otroki ne sme niti za trenutek popustiti. Človeško je, da nam pozornost popušča, ...prikaži več nihče nima VSAK TRENUTEK 100% pozornosti, dobro je, da nas kdaj pa kdaj kdo ali kaj opomni. Za Bodejeva pa je tolažilno, da lahko nekako osmislita hčerkino smrt in če lahko pomagata komu, da se to ne bo pripetilo, ima to velik pomen. Pa čeprav preko družbenih omrežij.

  • Stephanie_Morton 15:01 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekaj ur delalo na prenosnem računalniku. poglejte tto spletno mesto ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com

  • bodica 13:32 20.avgust 2018.

    Edina resnica je, da bo starše do konca življenja razjedal občutek krivde, ki jih lahko tudi pokonča. Ne glede na vse pa sta kriva in tu ni kaj......