Šport
54 ogledov

Miller pokazal rano: Samo 50 šivov

bode miller padec beaver creek 2015 superveleslalom EPA
Ameriški smučar je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri so vidne posledice njegove padca na superveleslalomski tekmi.

Smučarski zvezdnik Bode Miller, ki je v četrtek grdo padel na superveleslalomu na svetovnem prvenstvu v Beaver Creeku, je prek Instagrama pokazal fotografijo operirane noge in pošteno zašite rane. "Ne glede na govorice imam le 50 šivov ali nekaj podobnega, če štejete tudi notranje," je pod fotografijo zapisal Američan.

Ameriški šampion in eden glavnih favoritov za kolajne na domačem svetovnem prvenstvu je izpustil prvi del sezone svetovnega pokala zaradi poškodbe in operacije hrbta. Prvenstvo je tako bil njegov prvi nastop v letošnji zimi, po grozljivem padcu pa najverjetneje tudi zadnji v karieri. Sedemintridesetletni Miller se namreč po novi poškodbi spogleduje s koncem tekmovalne poti.

Razmišlja o koncu kariere

Zmagovalec 33 tekem za svetovni pokal pravi, da ne verjame, da ima še dovolj moči, da se še enkrat vrne v belo karavano. SP je zanj končano, dokončno pa se olimpijski in štirikratni svetovni prvak o koncu poti še ni odločil. 

 

Despite rumors, only 50 or so stitches if you count the ones on the inside.

A photo posted by Bode Miller (@millerbode) on Feb 8, 2015 at 1:34pm PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.