Magazin
4075 ogledov

Bode Miller spregovoril o hčerkini smrti

Bode Miller Youtube
Med intervjujem se mu je pridružila tudi skrušena soproga.

Bode Miller, eden najboljših smučarjev vseh časov, še vedno žaluje za tragično smrtjo svoje 19-mesečne hčerke Emeline. Prvič po tragediji se je javno oglasil v pogovoru za oddajo Today televizije NBC, in sicer zato, ker bi rad opozoril ostale starše.

Celoten pogovor še ni bil javno objavljen, predvajali so le najavo, v kateri je Bode Miller povedal, da iz prve roke lahko pove, da je utopitev neverjetno hitra in zahrbtna. "Pomislili bi, da se zgodi zaradi nekih čudnih okoliščin, vendar ni tako. Kar zgodi se in to v trenutku," je povedal ameriški smučar.

Njegova soproga Morgan Beck Miller je dodala, da se otrok, ki ima manj kot 13 kilogramov, lahko utopi v 30-tih sekundah. S tresočim glasom je povedala, da si v glavi zdaj prešteva teh 30 sekund.

Mama tragično umrle deklice je nato dodala opozorilo vsem staršem. Zakonca sta se odločila javno spregovoriti ravno s tem razlogom, da osveščata starše glede nevarnosti utopitev otrok.

bode miller Grozljivo Šport Podrobnosti tragične smrti Millerjeve hčerke Bode Miller Tragična vest Šport Hčerka Bodeja Millerja umrla v bazenu
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.