Bode Miller spregovoril o hčerkini smrti

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Med intervjujem se mu je pridružila tudi skrušena soproga.
Oglej si celoten članek

Bode Miller, eden najboljših smučarjev vseh časov, še vedno žaluje za tragično smrtjo svoje 19-mesečne hčerke Emeline. Prvič po tragediji se je javno oglasil v pogovoru za oddajo Today televizije NBC, in sicer zato, ker bi rad opozoril ostale starše.

Celoten pogovor še ni bil javno objavljen, predvajali so le najavo, v kateri je Bode Miller povedal, da iz prve roke lahko pove, da je utopitev neverjetno hitra in zahrbtna. "Pomislili bi, da se zgodi zaradi nekih čudnih okoliščin, vendar ni tako. Kar zgodi se in to v trenutku," je povedal ameriški smučar.

Njegova soproga Morgan Beck Miller je dodala, da se otrok, ki ima manj kot 13 kilogramov, lahko utopi v 30-tih sekundah. S tresočim glasom je povedala, da si v glavi zdaj prešteva teh 30 sekund.

Mama tragično umrle deklice je nato dodala opozorilo vsem staršem. Zakonca sta se odločila javno spregovoriti ravno s tem razlogom, da osveščata starše glede nevarnosti utopitev otrok.

Grozljivo Podrobnosti tragične smrti Millerjeve hčerke

Tragična vest Hčerka Bodeja Millerja umrla v bazenu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.