Bodi: kos, ki ga morate imeti

Foto: Žurnal24 Topshop Foto: Žurnal24 Topshop Foto: Žurnal24 Rosa Cha Foto: Žurnal24 Topshop Foto: Žurnal24 Wolford Foto: Žurnal24 Topshop Foto: Žurnal24 Topshop Foto: Žurnal24 Zimmermann Foto: Žurnal24 Topshop Foto: Žurnal24 Carven Foto: Žurnal24 Topshop
Bodi je še en vroč poletni kos, ki ga modne navdušenke ne bodo preskočile. Zaradi super kombiniranja k mini krilu ali hlačam z visokim pasom pa lahko po njem posežete tudi manj pogumne.
Oglej si celoten članek

V poplavi osemdesetih se to poletje med kose, ki jih morate imeti, uvršča tudi bodi. Modne so prav vse različice zapeljivega kosa, ki se letos ne nosi kot perilo. Naj bo s kratkimi rokavi, brez njih, čipkast, bombažen, svilen ali iz džinsa – bodi je letos konkurenca oprijetim topom in majicam.

Za dnevni in večerni videz
Takšnega s potiskom kombinirajte s kratkimi hlačami ali džins krilom z visokim pasom, gladiatorkami, balerinkami, lahkotnimi supergami ali letos zelo modnimi čevlji, ki spominjajo na moške. Za zapeljiv večerni videz je primernejši bodi s čipkami, h kateremu kombinirate oprijeto krilo z visokim pasom ter blazer, manjkati pa ne smejo čevlji z visoko peto. Svojo najljubšo bodi kombinacijo ustvarite z malo poguma in domišljije.

Skrijte trebušček
Krilo ali hlače z visokim pasom so prava izbira, če želite skriti trebušček in hkrati poudariti obline. Za odlično kombinacijo je bodi več kot dobrodošel, saj poudari linijo telesa od pasu navzgor, brez nepotrebnih gubic, ki jih povzročajo klasične majice in topi. Če vaš pas ni najbolj vitek, ga optično zožajte s pasom in krilom A-kroja.

Nekaj najbolj modnih bodijev poiščite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.