Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Bodi: kos, ki ga morate imeti

Topshop
1/11
Žurnal24 main
Bodi je še en vroč poletni kos, ki ga modne navdušenke ne bodo preskočile. Zaradi super kombiniranja k mini krilu ali hlačam z visokim pasom pa lahko po njem posežete tudi manj pogumne.

V poplavi osemdesetih se to poletje med kose, ki jih morate imeti, uvršča tudi bodi. Modne so prav vse različice zapeljivega kosa, ki se letos ne nosi kot perilo. Naj bo s kratkimi rokavi, brez njih, čipkast, bombažen, svilen ali iz džinsa – bodi je letos konkurenca oprijetim topom in majicam.

Za dnevni in večerni videz
Takšnega s potiskom kombinirajte s kratkimi hlačami ali džins krilom z visokim pasom, gladiatorkami, balerinkami, lahkotnimi supergami ali letos zelo modnimi čevlji, ki spominjajo na moške. Za zapeljiv večerni videz je primernejši bodi s čipkami, h kateremu kombinirate oprijeto krilo z visokim pasom ter blazer, manjkati pa ne smejo čevlji z visoko peto. Svojo najljubšo bodi kombinacijo ustvarite z malo poguma in domišljije.

Skrijte trebušček
Krilo ali hlače z visokim pasom so prava izbira, če želite skriti trebušček in hkrati poudariti obline. Za odlično kombinacijo je bodi več kot dobrodošel, saj poudari linijo telesa od pasu navzgor, brez nepotrebnih gubic, ki jih povzročajo klasične majice in topi. Če vaš pas ni najbolj vitek, ga optično zožajte s pasom in krilom A-kroja.

Nekaj najbolj modnih bodijev poiščite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.