Bodo Andreju vzeli gostilno?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pro Plus naj bi razmišljal o prekinitvi pogodbe z zmagovalcem šova Gostilna išče šefa.
Oglej si celoten članek

Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da naj bi Pro Plus poskušal sporazumno prekiniti pogodbo z zmagovalcem šova Gostilna išče šefa Andrejem Murkom. Gostilna naj bi poslovala slabše, kot so pričakovali, poleg tega pa naj bi televizijci razmišljali o novi sezoni šova in potrebujejo prostor.

Da se nekaj kuha, nam je Andrej potrdil: "Tega ne morem komentirati, je še prezgodaj. Za govorice sem slišal, vendar za zdaj ne držijo in vse ostaja tako, kot je. Seveda pa ni vse odvisno od mene. Več bom lahko izdal prihodnji teden, zagotovo pa si gostilno želim obdržati." Na vprašanje, ali je njegov posel v krizi, nam je odgovoril, da se trudijo za rešitev situacije.

Vprašanja smo včeraj naslovili tudi na našo komercialno televizijo, ki nam nanje še ni odgovorila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 18:48 31. Maj 2013.

    Po "strahotni gneči" tam okoli gostilne lahko ocenim samo to, da še za elektriko komaj zaslužijo. Kakšen avto ali dva, …

  • 14:45 31. Maj 2013.

    PS: Sicer je pa PRO PLUS-u pomembno smao to, da narod naivno pošilja oderuško drage SMS-e in opravlja klice glasovanja... …

  • 14:42 31. Maj 2013.

    Rok je bil ZELO PAMETEN!<br />Ne moreš gostilno vodit na način, da ti nekdo postavi osnovna pravila igre, po katerih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.