Magazin > Film & Glasba & TV
4 ogledov

Bodo Andreju vzeli gostilno?

Gostilna išče šefa Saša Despot
Pro Plus naj bi razmišljal o prekinitvi pogodbe z zmagovalcem šova Gostilna išče šefa.

Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da naj bi Pro Plus poskušal sporazumno prekiniti pogodbo z zmagovalcem šova Gostilna išče šefa Andrejem Murkom. Gostilna naj bi poslovala slabše, kot so pričakovali, poleg tega pa naj bi televizijci razmišljali o novi sezoni šova in potrebujejo prostor.

Da se nekaj kuha, nam je Andrej potrdil: "Tega ne morem komentirati, je še prezgodaj. Za govorice sem slišal, vendar za zdaj ne držijo in vse ostaja tako, kot je. Seveda pa ni vse odvisno od mene. Več bom lahko izdal prihodnji teden, zagotovo pa si gostilno želim obdržati." Na vprašanje, ali je njegov posel v krizi, nam je odgovoril, da se trudijo za rešitev situacije.

Vprašanja smo včeraj naslovili tudi na našo komercialno televizijo, ki nam nanje še ni odgovorila.

Komentarjev 9
  • Bozidar.Frelih 18:48 31.maj 2013.

    Po "strahotni gneči" tam okoli gostilne lahko ocenim samo to, da še za elektriko komaj zaslužijo. Kakšen avto ali dva, to je tudi vse.Firbci so prišli in odšli, gosti se ne vračajo.Tako ne more "laufat" niti če ne plačuješ ...prikaži več najemnine, kaj šele če te nekdo lupi. Tako da, ja. Mislim da je stvar več ali manj končana. Rok je bil edini v showu, ki je pravzaprav vedel kaj gre in kaj ne in mu je bilo jasno da bo stvar bolj kratkega diha. Kar se pa tiče nove sezone pa mislim da dela Pop malce račun brez krčmarja. Tako kot ga je lansko leto presenetl uspeh showa, ga bo po mojem letos presenetil neuspeh. Slovenci se hitro naveličamo, to je eno, po drugi strani pa bodo tudi tekmovalci precej bolj jasno vedeli, v kaj se podajajo in koliko je bazen poln, predno skočijo.

  • Oxxo 14:45 31.maj 2013.

    PS: Sicer je pa PRO PLUS-u pomembno smao to, da narod naivno pošilja oderuško drage SMS-e in opravlja klice glasovanja... Za nagrado ponudijo ubogo paro - novomeškega Cliota ... s klici in SMS-i pa notri prinesejo par BMW-jev.

  • Oxxo 14:42 31.maj 2013.

    Rok je bil ZELO PAMETEN!Ne moreš gostilno vodit na način, da ti nekdo postavi osnovna pravila igre, po katerih moraš potem igrati. V gostilno mora človek vnesti svojega duha... ne pa da PRO PLUS vrti dirigentsko paličico... s specialno ...prikaži večo ponudbo... Zgodba o uspehu DA - nekje v večmiljonskem velemestu, ne pa na "na vasi" v Sloveniji. Zadeva je bila že v štartu zavožena - Rok pa je to pogruntal dovolj zgodaj in se umaknil.PRO PLUS pa dela vse več napak... npr. ta gostilna, pa lansko leto izbor talentiranih pevcev... se bo pedantnež in vase zagledani programski direktor Branko moral malo popraskati po svoji goli glavi in zadeve začeti peljati na bolje... sicer bo pakiral kovčke...