Boj za Olivio

Foto: Žurnal24 Olivii snubcev ne manjka ... (Foto: EPA)
Za Olivijino srce (pa verjetno še kaj drugega) se je vnel neizprosen boj med dvema zvezdnikoma: igralcem Bradleyjem Cooperjem ter pevcem in igralcem Justinom Timberlakom.
Oglej si celoten članek

Prelestna igralka in manekenka je s svojimi čari popolnoma obnorela igralca Bradleyja Cooperja ter pevca in igralca Justina Timberlaka. Oba sta od nedavna samska, v ta stan pa z ločitvijo od italijanskega princa Taa Ruspolija stopa tudi postavna lepotica.

"Justin in Bradley se za Olivio borita kot leva – ona pa v vsej tej pozornosti zelo uživa," je dejal neimenovani vir blizu lepotice.

Olivia in Justin sta se spoznala leta 2006 med snemanjem filma Alpha Dog, skupaj pa sta zaigrala tudi v prihajajočem trilerju Now. Prvič so ju paparaci na zmenku ujeli 2. aprila v losangeleškem klubu Roxbury.

Do prvega izbruha ljubosumja s strani Justina je po poročanju ameriških medijev prišlo 21. maja na neki zabavi, ko je bila Olivia ves čas z Bradleyem, kar prvemu razumljivo ni bilo všeč. Naposled naj bi se le opogumil in pristopil do igralca ter mu rekel: "Kaj je narobe s tabo? Olivia je vendar z mano."

Bradley se je nad temi besedami le nasmejal in odšel stran, kar pa naj bi le še bolj podžgalo ljubosumneža.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.