Magazin > VIP
26 ogledov

Boj za Olivio

Olivii snubcev ne manjka ... (Foto: EPA) Žurnal24 main
Za Olivijino srce (pa verjetno še kaj drugega) se je vnel neizprosen boj med dvema zvezdnikoma: igralcem Bradleyjem Cooperjem ter pevcem in igralcem Justinom Timberlakom.

Prelestna igralka in manekenka je s svojimi čari popolnoma obnorela igralca Bradleyja Cooperja ter pevca in igralca Justina Timberlaka. Oba sta od nedavna samska, v ta stan pa z ločitvijo od italijanskega princa Taa Ruspolija stopa tudi postavna lepotica.

"Justin in Bradley se za Olivio borita kot leva – ona pa v vsej tej pozornosti zelo uživa," je dejal neimenovani vir blizu lepotice.

Olivia in Justin sta se spoznala leta 2006 med snemanjem filma Alpha Dog, skupaj pa sta zaigrala tudi v prihajajočem trilerju Now. Prvič so ju paparaci na zmenku ujeli 2. aprila v losangeleškem klubu Roxbury.

Do prvega izbruha ljubosumja s strani Justina je po poročanju ameriških medijev prišlo 21. maja na neki zabavi, ko je bila Olivia ves čas z Bradleyem, kar prvemu razumljivo ni bilo všeč. Naposled naj bi se le opogumil in pristopil do igralca ter mu rekel: "Kaj je narobe s tabo? Olivia je vendar z mano."

Bradley se je nad temi besedami le nasmejal in odšel stran, kar pa naj bi le še bolj podžgalo ljubosumneža.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.