Bojte se nebotičnikov

Foto: Žurnal24 Kako varni so v resnici nebotičniki?
Nebotičnik na Manhattnu naj bi bil eden izmed najvarnejših krajev v New Yorku. Po izginotju 46-letne čistilke, ki nebotičnika ni zapustila, pa ga je ovil skrivnosten oblak.
Oglej si celoten članek

Policija se trudi najti čistilko, ki je bila zaposlena v nekem nebotičniku na Manhattnu. Ženska je sredi svojega delovnega dne skrivnostno izginila, za njo pa se je izgubila vsaka sled. Eridania Rodriguez je ob peti uri popoldne prišla v službo, njen prihod pa so zabeležile tudi kamere. Ko se je preoblekla v svojo modro uniformo, je poklepetala s sodelavci, po sedmi uri zvečer pa je izginila.

Izginula Eridania Rodriguez

 
Varnostne kamere niso zabeležile njenega odhoda iz nebotičnika, njeni sodelavci pa so policiji zatrdili, da je niso srečali na podzemni železnici. Njena torbica in oblačila so ostala v službeni omarici, čistilni pribor pa so našli v osmem nadstropju.

Družino izginotje zelo skrbi in bojijo se najhujšega. Rodriguezova naj bi namreč govorila o neznancu, ob katerem se je počutila neprijetno, je povedal družinski odvetnik Daniel Ferreira . "Delala je samo v nadstropjih, ki so bila večinoma prazna," je dodal. Policija je nebotičnik že preiskala, toda neuspešno.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.