Magazin > Bizarno
3 ogledov

Bojte se nebotičnikov

Kako varni so v resnici nebotičniki? Žurnal24 main
Nebotičnik na Manhattnu naj bi bil eden izmed najvarnejših krajev v New Yorku. Po izginotju 46-letne čistilke, ki nebotičnika ni zapustila, pa ga je ovil skrivnosten oblak.

Policija se trudi najti čistilko, ki je bila zaposlena v nekem nebotičniku na Manhattnu. Ženska je sredi svojega delovnega dne skrivnostno izginila, za njo pa se je izgubila vsaka sled. Eridania Rodriguez je ob peti uri popoldne prišla v službo, njen prihod pa so zabeležile tudi kamere. Ko se je preoblekla v svojo modro uniformo, je poklepetala s sodelavci, po sedmi uri zvečer pa je izginila.

Izginula Eridania Rodriguez

 
Varnostne kamere niso zabeležile njenega odhoda iz nebotičnika, njeni sodelavci pa so policiji zatrdili, da je niso srečali na podzemni železnici. Njena torbica in oblačila so ostala v službeni omarici, čistilni pribor pa so našli v osmem nadstropju.

Družino izginotje zelo skrbi in bojijo se najhujšega. Rodriguezova naj bi namreč govorila o neznancu, ob katerem se je počutila neprijetno, je povedal družinski odvetnik Daniel Ferreira . "Delala je samo v nadstropjih, ki so bila večinoma prazna," je dodal. Policija je nebotičnik že preiskala, toda neuspešno.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.