Bono postal najbogatejši glasbenik na svetu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bono si danes prav gotovo lahko poje uspešnico skupine U2 It's a Beautiful Day. S prihodom Facebooka na borzo naj bi namreč pevec postal najpremožnejši glasbenik na svetu.
Oglej si celoten članek

S pričetkom trgovanja delnic priljubljenega družabnega omrežja Facebook na borzi bo njegov 28-letni ustanovitelj Mark Zuckerberg postal multimilijarder, vendar ni edini, ki si bo s tem še dodatno napolnil bančni račun. Pevec irske rock skupine U2 Bono Vox naj bi namreč s svojim 2,3-odstotnim deležem v Facebooku, ki ga je kupil leta 2009 prek svojega podjetja Elevation Partners, s tem postal milijarder ter najbogatejši glasbenik na svetu. Do sedaj je titula najbogatejšega glasbenega izvajalca pripadala Siru Paulu McCartneyju, ki naj bi bil vreden okoli 665 milijonov funtov oziroma nekaj čez 810 milijonov evrov.

Kar se tiče priljubljenosti glasbenikov na tem priljubljenem spletnem omrežju sicer še vedno vodi raper Eminem, ki ima več kot 57 milijonov všečkarjev. Z dvema milijonoma manj mu sledi Rihanna, tretje mesto pa si je zagotovila Lady Gaga. Med prvimi petimi sta še kolumbijska zvezdnica Shakira in pokojni Michael Jackson.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.