Bonova hči je prava lepotica

Foto: Žurnal24 Sean Penn, Eve Hewson Foto: Žurnal24 Sean Penn, Eve Hewson Foto: Žurnal24 Paolo Sorrentino, Sean Penn, Eve Hewson, Judd Hirsch Foto: Žurnal24 Sean Penn, Eve Hewson, Judd Hirsch Foto: Žurnal24 Eve Hewson
Na premieri filma This Must Be The Place se je Sean Penn pojavil v družbi mlade lepotice, ki pa ni bila njegovo dekle Scarlett Johansson, pač pa soigralka Eve Hewson, hči slavnega rockerja Bona.
Oglej si celoten članek

Na petkovi premieri filma This Must Be The Place v Cannesu je vso pozornost ukradla Eve Hewson, hči slavnega rockerja Bona, dobrega prijatelja Seana Penna, sicer glavnega igralca omenjenega filma.

19-letna lepotica je blestela v črno-rožnati Chanelovi obleki in črnih čevljih znamke Miu Miu. Penn ji je bil nenehno za petami in nanjo pazil kot na punčico svojega očesa ter na ta način nadomeščal njenega očeta, ki naj bi bil takrat na Irskem, saj je naslednji dan njegov sin praznoval 10. rojstni dan.

Kljub vsemu rompompomu, ki se je dogajal okoli nje, in številnim zvezdnikom, ki so se udeležili premiere, je Eve delovala mirno in sproščeno.

To sicer ni bilo Evino prvo srečanje s kamero. Leta 2002 je nastopila v očetovem videodokumentarcu z naslovom U2 Go Home: Live from Slane Castle. Naslednje leto je gostovala na irski pogovorni oddaji The Late Late Show, leta 2008 pa nastopila v drami The 27 Club, ki je svojo premiero doživela na filmskem festivalu Tribeca. Lani je imela manjšo vlogo v kratkem filmu For The First Time.

Eve je sicer druga najstarejša Bonova hči, skupaj z bratoma in sestro pa je odraščala v Dublinu izven soja medijskih žarometov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.